реклама

реклама

Сьогодні вранці на перехресті вулиць Хрещатик та Байди Вишневецького сталась ДТП.

Водій за кермом авто Volkswagen проїхав на червоний сигнал світлофора, внаслідок чого 33-річна черкащанка втрапила під колеса на пішохідному переході.

Патрульні поліцейські надали жінці домедичну допомогу та викликали бригаду медичних працівників, які госпіталізували постраждалу до 3-ї міської лікарні.

Поліцейські опитали свідків ДТП та забезпечили охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи Черкаського відділу поліції.

У той же час на перехресті вулиць Благовісної та Байди Вишневецького сталася така сама автопригода.

Черкащанка переходила дорогу по пішохідному переході коли відчула удар в ногу.

Автомобіль, марку якого постраждала не запам`ятала, зник з місця ДТП. Втім, жінка встигла побачити колір та державний номер транспортного засобу.

Зараз винуватця шукають інспектори відділу розшуку та дізнання Управління патрульної поліції разом зі слідчими міського відділу поліції.

Жінку госпіталізували до лікарні бригадою швидкої.

Патрульна поліція Черкас попереджає, що грубі дорожні правопорушення призводять до здійснення дорожньо-транспортних пригод з постраждалими.

Про це повідомили в Патрульній поліції Черкас.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 5-те колесо 02.11.2017 14:12
На перехресті Шевченка-Б.Хмельницького водії майже ніколи не зупиняються, щоб надати пройти пішоходам. Навіть тоді, коли поряд стоять поліцейські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Сидоров 01.11.2017 21:52
Патрульна поліція Черкас попереджає, що грубі дорожні правопорушення призводять до здійснення дорожньо-транспортних пригод з постраждалими..... патрульна поліція не бачить як ПДР порушують пішоходи? Фактично роззявивши рота, заткнувши вухо мобілкою,не подивишимь мпочатку вліво потім вправо рвуться під колеса.Чи вони смерті шукають? А поліця їм у тому допомагає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Андрей 01.11.2017 17:00
Та да, сегодня на этом же перекрестке днём жёлтый хюндай купе пронесся через перекресток со стороны бул. Шевченко на красный свет, чуть не устроив Дтп. От аварии спасло только то, что автомобиль, который ехал через перекресток на зелёный сигнал светофора успел среагировать и аварийно затормозил. Ездецов в городе хватает, но мозгов в голове у таких похоже серьезный дефицит. Всем водителям и пешеходам желаю никогда с подобными ситуациями не сталкиваться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 п*здець 01.11.2017 14:26
бачу події в Харкові нікого не вчать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100