реклама

реклама

Почесний президент «Об’єднаного футбольного клубу територіальних громад Черкащини «Черкаський Дніпро-Академія Білозір’я» Віталій Ільченко – про подальші шляхи розвитку футбольного клубу, відомого як «Черкаський Дніпро».

Про це повідомили в Черкаському прес-клубі.

- Із розумінням тієї честі та відповідальності, яка мені випала хочу зазначити: ми свідомо вирішили підтримати цей клуб у досить нелегкий для нього час, - зазначив засновник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко. – Системно підтримуючи розвиток спорту, молодіжної політики та родинних цінностей, ми не могли залишатися байдужими до долі цього спортивного символу Черкас. Говорячи про майбутнє «Черкаський Дніпро-Академія Білозір’я», маю на увазі не лише фінансову підтримку клубу. Уже сьогодні ми працюємо над підбором фахівців, здатних запропонувати проект розвитку клубу у відповідності до сучасних вимог та тенденцій розвитку футбольного клубу. Головне завдання -  дати потужний імпульс розвитку клубу,  згуртувати  його вболівальників та відродити у них інтерес до життя і успіхів оновленого черкаського  «Дніпра».

Відтак, уже найближчим часом ми плануємо відкриті зустрічі та консультації з ініціативними групами та лідерами футбольної галузі – і формування групи професіоналів, що і вдихнуть нове життя в улюблений черкащанами футбольний клуб, - заявив Ільченко.

Нагадаємо, нині «Черкаський Дніпро» знаходиться на останньому місці серед команд Першої ліги Чемпіонату України.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Регіональна Тальнівщина 02.11.2017 21:18
Захоче підтримку з бюджету області, якісь пільги і прив'яже до клубу свої латифундії і буде відмивати бабло, закуповуючи негрів-калік
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Ченчик 02.11.2017 20:36
А ви попробуйте влаштуватися на роботу туди, на Сурикова,8- тоді побачите. Хоча 1 списку там немає по умовах праці, та зарплата достойна. По крайній мірі за субсидіями ходити не будете і нити, що грошей мало платять теж. А в черкаському футболі вже були і Ходак і Лашкул. Хто в них працював признайтеся, що платили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Семен 02.11.2017 19:51
Название клуба никакое! Назвали бы ФК "Торпеда" -было бы совсем другое дело
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Ченчик 02.11.2017 17:17
Ільченко платить своїм працівникам найвищу в Черкасах зарплату і чудові бонуси до свят, що не робить ніхто в місті. То може й з черкаським футболом порядок нарешті буде... Подивимось!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100