реклама

реклама

Апарат Черкаської обласної ради надав інформацію про відвідуваність сесій депутатами. Партія Президента – у лідерах прогульників. Свободівці ж традиційно є найбільш дисциплінованою фракцією – пропустили найменше засідань, повідомляють у прес-службі облорганізації ВО «Свобода».

Депутати-свободівці Черкаської облради Нижче подаємо дані у розрізі політичних сил, від яких депутати пройшли. Не враховано пропуски депутатів, що склали повноваження. Враховано 28 пленарних засідань.

«Порошенківці» (Блок Петра Порошенка «Солідарність»), що отримали найбільшу фракцію у 18 депутатів мають 79 пропусків.

«Черкащани», які попри стосунок лише до одного регіону України чомусь називаються «Всеукраїнським об'єднанням», провели 16 депутатів у своєму списку. Ці обранці прогуляли загалом 89 засідань.

«Батьківщина» намагається не відставати: маючи 13 депутатів, їх фракція має 88 прогулів.

«Ляшківці», що, попри стартову кількість у 10 депутатів, розпались, як фракція, все одно можуть претендувати на призові місця в списку рекордсменів з прогулів, оскільки пропустили аж 64 засідання.

Вісім депутатів фракції «Відродження» пропустили 17 пленарних засідань.

УКРОПівці, що мають фракцію кількістю у сім депутатів, пропустили загалом 12 засідань.

«Партія ветеранів Афганістану», спочатку отримала п'ять депутатських мандатів. Зараз уже саморозпустилась як фракція і створила групу «Територія справедливості» та пропустила 10 засідань.

Фракція націоналістів, що має 7 депутатів, має лише 7 пропусків. При цьому серед свободівців є двоє обранців, що не пропустили жодного засідання − Сергій Воронов та Оксана Ковбоша.

«Ця статистика насправді не вказує реальну кількість пропусків, адже враховано дані лише попередньої реєстрації депутатів, що здійснюється апаратом ради перед початком пленарних засідань. Якби наводились дані про наявність депутатів наприкінці сесій, то картина була б набагато плачевнішою. Власне, через відсутність кворуму часто пленарні засідання Черкаської обласної ради бувають просто зірваними. Дійшло до того, що деякі кандидати у депутати від політпроектів у своїх програмах пишуть, що будуть «сумлінно відвідувати сесії». Викривлення здорових принципів діяльності представника громади вже подає такий апріорі обов'язок депутата, як неабияке досягнення. Громади Черкащини мають знати, як до покладених ними обов'язків ставляться депутати і зроблять відповідні висновки на чергових виборах до місцевих рад» − повідомив голова фракції свободівців у Черкаській облраді Юрій Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 справедливий 05.11.2017 23:35
Так, вони ж усі безробітні- нероби, тому щолкають "фейсами". Більше нічим. При СРСР таких саджали за грати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100