реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради Олександр Згіблов жалкує, що привів в політику деяких депутатів.

Про це він досить емоційно пише в «Фейсбуці».

«Щиро жалкую, що доклав зусиль і привів в політику цих жартунів... Які ще до поховання свого колеги - депутата стали брехати про "чистий обнал" на камеру і звинувачувати всіх... Мразі і подонки», – зазначив депутат, реагуючи на повідомлення прокуратури про завершення справи щодо можливого підкупу депутатів.

6565 - копия

Нагадаємо, що минулого місяця набули широкого розголосу та резонансу виступи міського голови та окремих депутатів щодо пропозиції надання неправомірної вигоди за відставку Бондаренка А.В. з посади мера. Черкаська місцева прокуратура інформує, що за результатами проведення досудового розслідування кримінальне провадження закрито за відсутністю складу кримінального правопорушення, оскільки під час допиту один із заявників пояснив, що це все жарт, а інший скористався правом, наданим ст. 63 Конституції України.

Інші депутати Черкаської міської ради, допитані в якості свідків, в ході розслідування кримінального провадження, заперечили факти пропонування їм неправомірної вигоди за оголошення імпічменту та відставку голови м. Черкаси.

Як відомо, про купівлю голосів депутатів повідомляли раніше екс-«вільний демократ» Максим Шадловський і Олексій Романов (Самопоміч).

6565

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Електрик 06.11.2017 09:27
Впевнений що пропозиція в дачі хабаря точно була... алеж в кримінальному праві треба щоб це підверджувалось свідками або речовими доказами. А звісно що розмова з пропозицією була віч на віч... з доказами для кримінальної відповідальност і явно замало...

Отож заява Згіблова це паросто дешевий піар.. всі розуміють що гроші пропонували...і добре що це все почула громада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Андрій 04.11.2017 23:45
Якби в тій же Америці сказав хто, хоч 1 процент брехні, то відповів би за це,
а у нас можна оббрехати людину. Та треба тих депутатів разом з мером притягти до відповідальност і за неправдиві показання. Що хлопці на хворий мозоль вам наступили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Сидоров. 04.11.2017 23:24
Судячи по тому, що робиться в мерії з депутатами, цирк імені радуцького - бондаренко, хазяяча діяльність влади міста у Місті, можна припустити , що вони всі маріонетки.Тупо виконують вказівки тих , у тіні, хто смикає за ниточки. Постає питання, то у кого реальна влада у Місті? Сумно думати, що до розряду маріонеток відносяться також прокуратура, УВД та суди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 прокурор 04.11.2017 20:55
Більшої мразі, ніж Згіблов, важко знайти :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Надія. 04.11.2017 17:15
Залізяка заплатив за це їм посадами в виконкомі.То хто такий Залізяка? Хто там говорив про нормального мера?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100