реклама

реклама

Поліцейські затримали гаражного крадія на місці вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

PM643image002

До Уманського відділу поліції по спецлінії «102» надійшов дзвінок від 62-річного місцевого жителя про те, що невідома особа намагається проникнути в гараж, який знаходиться неподалік його будинку. На місце події одразу було направлено групу швидкого реагування.

Прибувши на місце події наряд поліції, виявив відігнуту нижню частину брами гаража. Поліцейські встановили, що в гаражі знаходився 20-річний раніше судимий чоловік. Поліцейським чоловік пояснив, що він відігнув руками металеві браму та проник до гаража, щоб викрасти з нього майно. На момент затримання чоловік вже встиг винести з гаража статуетку.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

PM141image001

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100