реклама

реклама

Святкова подія відбулася 6 листопада на Черкащині. На храмі парафії святого Архистратига Божого Михаїла у селі Шукайвода Христинівського благочиння митрополит Іоан звершив чин освячення хреста на купол новозбудованого храму, а також освятив дзвін, повідомляють у Черкаській єпархії УПЦ КП.

DSC_0077

Архіпастирю співслужив настоятель парафії протоієрей Ігор Гоцуляк, Христинівський благочинний протоієрей Геннадій Янчук, а також духовенство Черкаської єпархії.

По завершенні освячення митрополит Іоан привітав громаду села із святковою подією. Також архіпастир, з благословення Патріарха Філарета, нагородив Орденом Святого Юрія Переможця Миколу Рака та Руслана Кочергина за їхній вагомий особистий внесок у розбудову Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Настоятель парафії протоієрей Ігор Гоцуляк подякував всім присутнім за спільні молитви та закликав вірян активно долучатися до благої справи будівництва храму.

DSC_0025

реклама

Коментарі  

 
0 #3 РезидентЪ 08.11.2017 18:45
Цитую ПРОЧЕРК:
Митрополит Іоан освятив накупольний хрест і дзвін на храмі в селі Шукайвода


А как это ? Как это безблагодатная секта расстриг-самозванцев может что-то освятить ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Народ 08.11.2017 16:40
Цитую Небайдужий:
І тут про простих людей, які зводили храм, теж забули сказати.

А що ви хотіли. Сталіну звання генералісімус, орден Перемоги за те що допомагав Гітлеру економічно поставити фашизм на ноги та поділити Європу, а простих солдат, безіменні останки яких знаходять і сьогодні теж не забули. Щоб не вдавтися у дрібниці гордо написали - 20 мільйонів загиблих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Небайдужий 08.11.2017 16:01
І тут про простих людей, які зводили храм, теж забули сказати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100