реклама

реклама

Архієпископ Уманський і Звенигородський Пантелеімон звершив Чин освячення храму в смт. Буки, повідомляють в Уманській єпархії УПЦ.

5c524010f403cd1cd96d959f003473c7_XL 10 листопада, в день пам'яті святої великомучениці Параскеви П'ятниці, керуючий єпархією Високопреосвященніший Пантелеімон, архієпископ Уманський і Звенигородський, звершив Велике освячення Свято-Успенського храму смт. Буки Маньківського району.

У звершенні чину освячення храму і Божественної літургії Його Високопреосвященству співслужили благочинний Маньківського округу прот. Василій Славіта, настоятель храму та запрошене духовенство.

З благословення Блаженнішого Онуфрія, митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української православної церкви, Високопреосвященніший владика удостоїв настоятеля храму ієрея Валерія Луценка чергової церковної нагороди – сану протоієрея.

За богослужінням було піднесено сугубу молитву за мир в Україні.

Після завершення літургії архієпископ Пантелеімон звернувся до духовенства та мирян зі словами привітання та духовного повчання.

Благодійників, які виявили старанність при будівництві і підготовці храму до Великого освячення, було нагороджено орденами та архієрейськими грамотами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100