реклама

реклама

У Черкасах по вулиці Гагаріна, 29, розташовані споруди, які тривалий час зачинені та перебувають у неналежному технічному й санітарному стані. Прилегла територія ніким не прибирається. Власника вказаних об’єктів фахівцям управління інспектування встановити наразі не вдалося.

IMG_4284_2

Досі спеціалісти цього структурного підрозділу залишали на спорудах повідомлення щодо надання дозвільних документів, які б засвідчили право використання земельної ділянки та розташування об’єктів. Утім, безрезультатно.

«Просимо власника надати документи до управління інспектування Черкаської міської ради або самовільно звільнити зайняту ділянку від зазначених об’єктів та виконати роботи з наведенню відповідного санітарного стану після демонтажу. У разі не виконання цих робіт в добровільному порядку, споруди буде демонтовано примусово, відповідно до чинного законодавства», – йдеться у повідомленні управління інспектування за підписом начальника Віталія Косяка.

Телефон управління: 36-05-72, 36-05-73.

Про це пише сайт міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Черкаси 15.11.2017 12:46
Лапша для містян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Жук 15.11.2017 10:06
Неужели сами не могут установить законность этих халуп или самозахват? Тяжело проверить реестры, кадастры и все такое, к чему эти писульки на заборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сидоров 14.11.2017 22:18
Питання власника вирішується просто. Заганяється бульдозер,тільк о шоби все тіп топ,тобто законно. І власник наєдеться через пару днів. Може це якогось нашого чинуші або депутата власність. Воні буде.до неба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100