реклама

реклама

Громадяни, які мають офіційний статус безробітного можуть проходити стажування в установах, організаціях, підприємствах. Для цього укладається угода між центром зайнятості та роботодавцем, згідно з якою роботодавець зобов’язується прийняти працівника на роботу після проходження стажування.

Так, з початку 2017 року Звенигородським районним центром зайнятості укладено 140 договорів на працевлаштування після закінчення  професійного навчання та підвищення кваліфікації 297 осіб.

фото

Стажування безробітних здійснюється на замовлення роботодавців за індивідуальною програмою, що затверджується роботодавцем і погоджується центром зайнятості.

Прикладом успішного досвіду у даному напрямку є співпраця з приватним підприємцем Вірою Притульською, власницею мережі аптек «Здравниця».

Аптеки даної мережі знаходяться як у центрі міста, так і на околицях. За роки своєї діяльності  «Здравниця» завоювала довіру та повагу серед мешканців району завдяки наявності широкого асортименту медикаментів  і фармацевтичної продукції, професійного, оперативного і культурного обслуговування та відповідності найвищим сучасним вимогам.

Аптека «Здравниця» розпочала свою роботу  в грудні 2005 року. Протягом 12 років підприємство займається роздрібною торгівлею лікарських препаратів. Асортимент постійно розширюється  і налічує сьогодні понад 20000 найменувань фармацевтичної продукції та різноманітних медикаментів.

Слід відзначити, що В.Притульська працевлаштовує випускників медичних вищих навчальних закладів без досвіду роботи і за короткий час ці спеціалісти вже надають кваліфіковані консультації клієнтам та можуть конкурувати із досвідченими фармацевтами.

Тільки в поточному році пройшли стажування та працевлаштовано 3 безробітних на посади фармацевтів та провізора. До кінця поточного року планується стажування ще однієї особи з числа випускників вищих навчальних закладів.

Фахівці Звенигородського районного центру зайнятості щоденно докладають максимум зусиль для якісного і компетентного обслуговування роботодавців та задоволення їх кадрових потреб.

Відділ організації профнавчання Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100