реклама

реклама

В Христинівському районі під час санкціонованого обшуку в домоволодінні поліцейські виявили зброю та боєприпаси. Відкрито кримінальне провадження, повідомляють у поліції Черкаської області.

Безымянный До оперативних працівників Уманського відділу поліції надійшла інформація про те, що у 38-річного раніше судимого уманчанина, який наданий час тимчасово проживає в одному із сіл Христинівського району, може знаходитись зброя.

За наявною оперативною інформацією оперативники провели санкціонований обшук в одному із сіл Христинівського району. Під час проведення обшуку правоохоронці вилучили корпус від гранати Ф-1 без запалу, пістолет та автомат Калашникова АК-74 калібру 7,62 мм.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 СОЛДАТ 20.11.2017 12:49
Цитую Пенсіонер:
Необхідно встановити походження автомата, це вкрай важливо.

Та що там встановлювати.Автомат на Христинівщину потрапив з Донбасу.Треба знайти того хто його привіз сюди.Взагалі дивний автомат.Якщо це АК-74 то чого калібр у нього 7,62?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Пенсіонер 20.11.2017 12:29
Необхідно встановити походження автомата, це вкрай важливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100