реклама

реклама

З метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі необхідних кадрів директором Христинівського районного центру зайнятості Василем Ковальським проведено онлайн-співбесіди з місцевими роботодавцями – підприємцем Володимиром Плужником, який займається виробництвом хлібобулочних виробів та керівником Христинівського малого багатопрофільного підприємства «Тепломережа» Миколою Плужником, діяльність якого зосереджена на постачанні пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

фото

Під час співбесіди Василь Ковальський розповів про реформування служби зайнятості, послуги центру зайнятості роботодавцям та впроваджені в роботу новіонлайн-сервіси. У свою чергу керівники підприємств детально прокоментували умови праці на виробництві, режим роботи працівників, вимоги до потенційних кандидатів, актуальні вакансії на цей час, можливості навчання безпосередньо на робочому місці та рівень заробітної плати.

«На сьогодні дуже важлива підтримка з боку роботодавців, які забезпечують створення нових робочих місць та наявність вакансій», - відзначив директор центру зайнятості.

За результатами співбесід на МБП «Тепломережа» працевлаштовано 31 колишнього безробітного на посади технік-будівельник, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник та машиніст-екскаватора. Також 3 особам видано направлення на проходження стажування за професіями оператор котельні та зварник пластмас.

У підприємця Володимира Плужника на посадах охоронника, експедитора, завантажувача печей та машиніста тісторобних машин знайшли роботу 5 колишніх шукачів. 3 особи проходять стажування за професіями завантажувач печей та машиніст тісторобних машин.

Співпраця районного центру зайнятості з місцевими роботодавцями щодо працевлаштування безробітних продовжується.

Христинівський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100