Упродовж доби 23 листопада, рятувальники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС ліквідували 3 пожежі, а також виконали ряд робіт пов‘язаних із ліквідацією наслідків дорожньо-транспортної пригоди.

Об 11:35 на території гаражного кооперативу, що розташований на вулиці Чайковського, виникла пожежа надвірної споруди, яку о 12:47 ліквідував черговий караул ДПРЧ-1. На час прибуття рятувальників до місця виклику, вогонь встиг охопити не лише усю покрівлю споруди, а й поширитися на горище.

Спроби 56-річного охоронця, який необережно покинув недопалок і спричинив загорання, ліквідувати вогонь самостійно, успіху не мали. Із опіками обличчя, його було госпіталізовано до опікового відділення 1-ої міської лікарні.

DSC_0855

Черговий виклик надійшов до оперативно-координаційного центру по лінії «101» о 13:15. Цього разу черкащани повідомили про вогонь, що охопив надвірну споруду на вулиці Братів Чучупаків. На місце події одразу виїхав черговий караул 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини, силами якого пожежу о 14:07 було локалізовано, а о 14:22 повністю ліквідовано. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Цього ж дня черговий караул ДПРЧ-2, о 10:50, здійснив бойовий виїзд на перехрестя вулиць Пушкіна-Надпільна, де сталося масове зіткнення автотранспорту. До дорожньо транспортної пригоди потрапили одразу три автомобілі, «Дача Логан», «Сітроєн», та «Богдан-2111». Внаслідок події водій та пасажир автомобіля «Сітроєн» отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні швидкої допомоги.

Аби запобігти загоранню, рятувальники Черкаського міськрайонного відділу провели роботи по змиванню з дороги паливо-мастильних матеріалів, що вилилися з пошкоджених паливних систем.

Ще одна пожежа у Черкасах сталася о 4 ранку 24 листопада. Про пожежу, в житловому будинку на вулиці Слави, повідомили сусіди, які побачили як з вікон будинку виходить дим.

Силами чергового караулу 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини пожежу о 04:46 було локалізовано, а о 04:54 повністю ліквідовано. Однією із причин пожежі розглядається умисний підпал. На час пожежі господарів вдома не було.

Про це інформує прес-служба ДСНС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100