реклама

реклама

У Черкасах представили результати «стратегічної сесії», яка нещодавно відбулася в місті у форматі «Світового кафе». Тоді близько 200 містян викладали своє бачення розвитку Черкас. Тепер пропозиції до Стратегії розвитку міста узагальнені Стратегічним комітетом і Департаментом економіки та розвитку Черкаської міської ради, повідомили «Прочерку» організатори заходу.

результати

Дискусія тривала протягом двох годин: намітили подальші спільні дії, сформували робочі групи для поглибленої роботи над напрямками, що ляжуть в основу стратегічного документу.

– Чергова зустріч з активною громадою Черкас показала, що містяни не байдужі до майбутнього свого міста, – підсумовує заступник черкаського міського голови Роман Буданцев. – Порадувала готовність черкасців працювати над головним документом міста.

– Попереду ще чимало роботи, – наголошує директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод, – робота в групах, проведення соціологічного опитування, опис альтернатив та моделей розвитку, аналіз позицій стейкголдерів, аналіз ресурсного потенціалу міста тощо. Все це потрібно для того, щоб отримати найбільш повний та коректний документ, за яким розвиватиметься місто протягом наступних десятиліть.

Команда Черкас успішно захистила стратегію розвитку Черкас перед столичними експертами.

Черкаська команда, яка бере участь у цьогорічному проекті «Школа мерів», презентувала власну стратегію розвитку міста Черкаси. Учасники команди під керівництвом Андрія Більди захистили її у Києві перед комісією експертів, до якої ввійшли Руслан Рохов, Андрій Длігач, Ольга Омельчук, Oксана Гарнець, Роман Іваненко, Юрій Бова. Стратегія розвитку Черкас ввійшла до п’ятірки найкращих.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Авжеж 30.11.2017 12:07
Де можна ознайомитися з остаточним варіантом цієї стратегії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100