реклама

реклама

Внаслідок підвищення рівня соціальної напруги в суспільстві через війну на сході країни, великий обіг нелегальної зброї, значну кількість громадян, які втратили домівки, роботу і засоби існування, значно загострилась криміногенна ситуація. Управління поліції охорони в Черкаській області інформує громадян про найефективніший засіб охорони житла від злочинних посягань.

Неизвестно

Відповідна інформація надійшла на адресу «Прочерку».

Щоденні повідомлення ЗМІ про вибухи, теракти, пограбування, викрадення людей, насильство та крадіжки, вимагають забезпечення надійної охорони свого помешкання, майна, здоров’я та життя. Поліція охорони – правоохоронна структура, яка має державні повноваження на широкий комплекс заходів щодо попередження та припинення злочинів, забезпечує найефективнішу безпеку від протиправних посягань.

На сьогодні в поліції охорони служать спеціально підготовлені, досвідчені працівники в галузі надання охоронних послуг всіх рівнів. В рейтингу довіри громадян стосовно вибору суб’єкта захисту та охорони своєї власності поліція охорони Черкащини посідає лідерську позицію. Під захистом поліції охорони Черкащини перебуває вже близько 8 тисяч помешкань громадян. За останній рік їх кількість збільшилась майже на 2 тисячі.

Власники об’єктів, підключених до засобів охоронної сигналізації Управління поліції охорони  в Черкаській області, вже давно оцінили переваги збереження свого майна саме поліцією охорони. Характерним прикладом довіри саме до поліції охорони є той факт, що протягом 2017 року від недержавних охоронних організацій під нашу охорону перейшло 154 об’єкти.

Традиційно, двічі на рік, поліція охорони проводить соціальні акції. В акційний період вартість надання послуг за монтажні роботи по встановленню засобів охоронної сигналізації знижується на 50 відсотків.

Так, під час проведення осінньої Акції «Квартира під охорону 2017» на території Черкаської області засобами охоронної сигналізації Управління поліції охорони обладнано 162 помешкання громадян. Це втричі більше ніж у звичайний період. Наступний, 2018 рік не стане винятком.

Для отримання детальної інформації та замовлення послуг поліції охорони можна звертатись за адресою:

м.Черкаси,

вул. Хоменка 3/1 телефон 63-34-06

та за номерами контактно-інформаційного центру:

097  050 22 20, 073  050 22 20, 099  050 22 20

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 ? 30.11.2017 10:39
Замість загальних фраз - краще б написали вартість установки сигналізації і щомісячної оплати за неї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100