реклама
Sucurity Police

реклама

Заступник директора департаменту – начальник управління соціальної допомоги та компенсаційних виплат департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Катерина Бінусова, посилаючись на інформацію Урядового порталу, інформує про те, що якщо ви не користуєтеся гарячою водою, а субсидію вам нараховують, краще відмовитися від допомоги на оплату цієї комунальної послуги.

image.php Зекономленою субсидією на гарячу воду неможливо розрахуватися за іншу спожиту послугу, наприклад газ чи електроенергію. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

«Сьогодні спростовуємо міф про те, що зекономленою субсидією на гарячу воду можна розрахуватися за газ. Якщо ви не користуєтеся гарячою водою, а субсидію вам нараховують, краще відмовитися від допомоги на оплату цієї комунальної послуги шляхом подання нової заяви на надання субсидії без зазначення цієї послуги», – йдеться у дописі Урядового порталу.

Водночас на сторінці розміщений слайд, де вказано, що розрахуватися зекономленою субсидією на гарячу воду за газ неможливо тому, що «гарячу воду подає одна організація, газ – інша».

«Відповідно, це різні особові рахунки, різні організації з різними юридичними адресами, різні соціальні нормативи», – заявили у прес-службі Кабміну.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100