реклама

реклама

1 грудня активісти Канівської міської та районної організацій ВО «Свобода» спільно з меценатом-свободівцем Вадимом Стояновим передали до шкіл Канівського району брошури «Він жив. Він житиме вічно», повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Передача брошур у Канівському районі

Книжечки про кіборга-свободівця, депутата Черкаської облради Анатолія Чупилку поповнили бібліотеки сіл Пекарі, Кононча, Яблунів та Литвинець.

Презентація брошур відбувалася під час урочистих шкільних лінійок, на яких Вадим Стоянов коротко розповідав про Анатолія Чупилку та інших сучасних українських героїв. Вчителі та учні ділилися своїми розповідями про ті справи, які були зроблені у їх школах по підтримці воїнівросійсько-української війни.

– 26 років тому українці на референдумі однозначно сказали: «Незалежній Україні бути!», але шлях до дійсної незалежності, до процвітаючої країни лежить через перешкоди і випробовування. Нині маємо відкриту війну з Росією, на якій найкращі сини і доньки нашого краю віддають своє життя за Україну. І ця брошура саме про такого сина України: депутата-свободівця, кіборга Анатолія Чупилку, − розповів під час презентації депутат Канівської міськради Юрій Гамалій.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100