реклама

реклама

Координатор черкаської обласної організації «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» Сергій Яковенко у коментарі «Прочерку» розповів про наміри активістів-прихильників Михайла Саакашвілі, які сьогодні в Черкасах влаштували акцію протесту проти його затримання.

- Всі бачили, що відбувається в Києві. Зібралась неймовірна кількість людей. Зараз Михайла вже звільнили. Скоріше за все ми теж поїдемо до Києва. Чому ми тут? Бо це вже остання крапля, яка збурила людей. Спочатку арештовували активістів, потім взялись за оточення Михайла Саакашвілі, депортувавши майже всіх людей, які були з ним. Вчора арештували керівника обласного осередку партії в Київській області. Активістів по всій Україні арештовують, забирають літературу. Влада чинить настільки сильний тиск, якого не було навіть при Януковичу. Чим це закінчиться, я не можу сказати. Можливо, буде третій Майдан. Але ми не хочемо ніяких Майданів. Ми хочемо завершити ту революцію, яка почалась чотири роки тому, - наголосив Яковенко, пригадавши, що нинішня влада не виконала своїх обіцянок.

- Всі бачать, що влада Порошенка не виконала своїх обіцянок. Чомусь не посаджені, ні Медведчук, ні Допкін, ні Кернес, - додав він.

Як повідомляють у Службі безпеки України, сьогодні співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України, затримали за місцем проживання у Києві Міхеіла Саакашвілі.

Правоохоронці затримали Саакашвілі у присутності його адвоката.

Однак, пізніше, коли правоохоронці намагались вивезти Саакашвілі, активісти заблокували авто і утримували його допоки не вдалося звільнити Міхеїла Саакашвілі. Сам же він заявив, що затримали його за фальшивими звинуваченнями.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Дайош петицію 06.12.2017 10:23
Сергій Яковенко та прихильники товарища Саакашвілі, відкрийте петицію, назбирайте підписів. Хоч люди побачать ху из ху
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Cтас 05.12.2017 19:03
мильна бульбашка ваш саакашвили і ви разом з ним :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Ох і чудять! 05.12.2017 18:57
Чим більше дивлюся на ідіотів Саакашвілі - тим більше починаю вірити, що вони - і справді "шатуни" на користь рашки. Раніше вважав таку версію повним абсурдом і вигадкою Пороха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Калькулятор 05.12.2017 18:36
В Україні вже стільки "патріотів" развелося, що хватить на 20 майданів. Може вже пора руками працювати на Державу, щось виробляти експортно і конкурентно спроможне, а не точити патріотичні баляси? Чергова кучка політичних аферистів рветься до кормушки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 Сашко 05.12.2017 16:44
Зомбі - Яковенко, ще Другий Майдан не закінчився!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 прохожий 05.12.2017 16:24
Їдь, з майдана на лісоповал або граніт натирати. Щасливої дороги, в одну сторону!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100