реклама

реклама

Шполянська міська рада виконала зобов’язання адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на конкурсних засадах на підпорядкованій їй території. Про це повідомили у прес-службі Відділення.

Як встановило Відділення, органом місцевого самоврядування у 2009 році було визначено виконавцем послуг з вивезення рідких побутових відходів КП "Комунальник-Сервіс" без проведення конкурсу.

Такими діями міська рада надала окремому суб’єкту господарювання переваги, які ставлять його у привілейоване становище стосовно конкурентів, що може призвести до недопущення конкуренції на ринку вивезення рідких побутових відходів.

Адміністративною колегією територіального відділення з метою припинення дій, що містять ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції було надано рекомендації Шполянській міській раді визначити виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів  у  м. Шпола на конкурсних засадах.

Наразі, Шполянською міською радою рекомендації виконано, а саме, виконавця послуг з вивезення побутових відходів визначено на конкурсних засадах.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100