реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України у діях комунального підприємства виявило ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

62379656_2321929271222707_1652963127878221824_n

Територіальним відділенням розглянуто колективну заяву надавачів послуг з вивезення рідких побутових відходів у м. Сміла щодо встановлення комунальним підприємством «ВодГео» завищеної вартості послуг з прийняття та очищення рідких побутових відходів.

Про це у «Фейсбук» повідомляє голова Черкаського обласного територіального відділення АМКУ Юлія Чемич.

За результатами проведеного дослідження встановлено, що вартість послуг з прийняття та очищення рідких побутових відходів (стічних вод із вигрібної ями асенізаційною машиною) є необґрунтовано завищеною.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія територіального відділення надала Підприємству обов’язкові для розгляду рекомендації.

На виконання рекомендацій адміністративної колегії обласного територіального відділення комунальне підприємство «ВодГео» припинило порушення законодавства про захист економічної конкуренції розрахувавши економічно обґрунтовану вартість послуг з прийняття та очищення рідких побутових відходів (стічних вод) для перевізників, які завозять ці відходи на зливальну станцію підприємства.

Внаслідок припинення порушення вартість зазначених послуг знижено.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100