реклама

реклама

9 грудня митрополит Іоан освятив новозбудований храм на честь преподобного Амфілохія Почаївського, повідомляє сайт Черкаської єпархії УПЦ Київського патріархату.

IMG_3834

Храм розташовано в черкаському мікрорайоні Митниця поблизу річкового порту.

За святковим Богослужінням архіпастирю співслужив настоятель парафії ієрей Віталій Клим, а також духовенство Черкаської єпархії. За вагомий особистий внесок у розбудову Української православної церкви Київського патріархату на Черкащині митрополит Іоан, з благословення Святійшого Патріарха Філарета, возвів до сану протоієрея священика Віталія Клима.

Молитовно розділили радість святкової події жителі Черкас, а також гості із усієї Черкащини.

В кінці богослужіння митрополит Іоан, з благословення Святійшого Патріарха Філарета, нагородив Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ-го ступеня Калинчука Анатолія Петровича, а також Патріаршими благословенними грамотами багатьох вірян, які активно долучилися до будівництва храму. Отець Віталій, в свою чергу, висловив подяку всім вірянам, які вкладали свою лепту у будівництво храму, а також митрополиту Іоану, духовенству та вірянам за спільні молитви, піднесені в цей день до Господа.

IMG_3672

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Флюра 04.03.2021 12:39
Укажите , пожалуйста, точный адрес храма и график работы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100