реклама

реклама

Учора в Золотоноші пройшов чвертьфінал золотоніської Ліги Сміху, у якій взяли участь 5 міських команд. За традицією, не обійшлось і без участі міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського та депутата облради Віктора Полозова. Вони спробували себе у ролі акторів на сцені.

Участь у першому чвертьфіналі взяли команди: викладачі школи №1 «Блік», команда молоді «Екстрім», команда комунального підприємства Золотоніський водоканал «Санітарний батальйон», збірна міста «Все красиво» та команда депутатів і чиновників «Зважені та щасливі».

За умовами Золотоніської ліги Сміху командам на сцені повинні допомагати тренери, які є одночасно суддями гри, а також старійшини.

Так, депутат облради Віктор Полозов з’явився в образі Діда Мороза, а міський голова Віталій Войцехівський зіграв Кая зі «Снігової королеви».

До ради старійшин також входять голова облради Олександр Вельбівець, голова ОДА Юрій Ткаченко, які не змогли приїхати на гру, та відомий журналіст і освітній діяч Михайло Калініченко.

Жартували команди здебільшого про новорічні святкування, своє місто, а також не обділили гумористичною увагою і міське керівництво.

Як сказав, депутат облради Віктор Полозов. Він уже звик до високої якості гумору на золотоніській Лізі сміху, але задоволений тим, що рівень команд зростає. Це відзначив і Михайло Калініченко.

А Віталій Войцехівський у свою чергу розповів про нововведення гумористичного шоу.

- Цього року будуть введені номінації для тренерів і учасників команд. Наприклад, ми сьогодні побачили, як тренер команди сів на шпагат. Тож буде окрема номінація, - жартома зазначив міський голова.

Крім гумору, у золотоніської Ліги сміху є й благородна мета. Так, усі кошти, виручені від квитків, ідуть на благодійність. Цього разу понад 11 тисяч гривень зібрали для юної мешканки Золотоноші Анастасії Зорі 2005 року народження, яка потребує дороговартісного лікування. Мама дівчинки зі сцени подякували за зібрані кошти.

Наступна гра відбудеться у п’ятницю, 22 грудня. Тоді і з'ясується, яким буде список півфіналістів. Із першого ж чвертьфіналу далі пройшли чотири з п’яти команд. Найменше балів набрала команда "Санітарний батальйон", яка припинила виступи у нинішньому сезоні Ліги сміху. А перемогу в грі святкувала збірна депутатів і чиновників «Зважені та щасливі».

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100