реклама

реклама

У зв’язку з погіршенням погодних умов міський голова Черкас Анатолій Бондаренко дав доручення комунальним службам організувати цілодобове чергування. Щодо цього він розпорядився під час сьогоднішньої оперативної наради в мерії з керівниками структурних підрозділів.

image.php Про це інформує прес-служба міськради.

– Уся наявна техніка повинна бути готова до роботи на дорогах і тротуарах міста, аби мешканці могли комфортно пересуватися ними, – говорить Анатолій Васильович.

Як повідомив директор комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник, техніка на вулицях міста працювала сьогодні з 6-ої години ранку. Насамперед, соляно-піщаною сумішшю посипали всі спуски, підйоми та мости.

– Уже о 12-ій годині дня ми плануємо вдруге виїхати на дороги міста й знову обробити їх протиожележними матеріалами, – прокоментував він.

Як відзвітували у свою чергу очільники обох черкаських СУБів, у них наразі також у достатній кількості заготовлено соляно-піщаної суміші для роботи у дворах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Галя 18.12.2017 21:38
Цитую Залізо..:
Про яке очищення доріг міста може вестися мова, якщо ще листя з бульвару Шевченка не прибрали?

Хіба тільки з Шевченка? Половина міста з осені не прибрана! Коло бордюрів всюди пісок і каміннія, які навіть перед Пасхою не прибирали. Мабуть, в ЧЕЛУАШ чекають, що прийде сніг і все замете. Але вже не ті зими. Через тиждень розстане і будуть ті самі гори бруду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Залізо.. 18.12.2017 16:46
Про яке очищення доріг міста може вестися мова, якщо ще листя з бульвару Шевченка не прибрали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Пересічний 18.12.2017 11:14
Нехай би директор комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник ще й вивчив нормативну базу, згідно якої необхідно вжити заходи для видалення з проїзної частини "шуги" (підталої суміші протиожеледних матеріалів та снігу), при цьому не дозволяється формування снігових валів на зупинках транспорту, перехрестях та переходах. Також слід враховувати нормативи щодо чистоти очищення вулиць від снігу та льоду в залежності від їх категорій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100