реклама

реклама

Компанія «Укравіт» завершила реструктуризацію Черкаської фабрики агрохімікатів. Реконструкція підприємства тривала два роки. За цей час були побудовані нові виробничі лінії, налагоджений процес виготовлення тари, запущений в експлуатацію склад для зберігання сировини і готової продукції. Про це інформує ЛІГАБізнесІнформ.

На території фабрики працює потужний цех, який складається з 40 виробничих ліній. З них 6 – автоматичних,  30 – напівавтоматичних, 4 лінії для виробництва родентіцидов (засобів для захисту від гризунів), а також окрема лінія для виробництва тари. «З нуля» побудований сучасний склад площею 2500 кв.м.

Компанія «Укравіт» і далі планує розвивати власне виробництво. У найближчих планах - будівництво нових виробничих потужностей і збільшення інвестицій у вдосконалення технологічних процесів. У наступних 2-3 роки компанія планує витратити на це близько 100 млн. грн.

Черкаська фабрика агрохімікатів входить до складу корпорації «Укравіт» з 2009 року. Виробнича потужність підприємства дозволяє випускати близько 10 тисяч тонн готової продукції в рік. Асортиментний ряд налічує більше 80 видів засобів для захисту рослин.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100