реклама

реклама

Президента Федерації греко-римської боротьби Черкаської області Петра Душейка за вагомий внесок у розвиток цього виду спорту відзначено пам’ятною подякою Всеукраїнської федерації греко-римської боротьби та Міністерства молоді та спорту України. Нагороду вручив перший заступник міністра Ігор Гоцул.

25542545_1943165525939561_4938221240373427228_o

З нагоди підведення підсумків виступів збірних команд України з греко-римської боротьби на чемпіонатах Європи та світу за 2017 рік в залі Слави чемпіонів НСК Олімпійський м. Київ відбулися урочистості. Нагороди, грошові сертифікати, подарунки отримали чемпіони та призери чемпіонатів світу і Європи серед молоді, юнаків та кадетів. Пам'ятними подяками на церемонії були нагороджені особисті тренери призерів міжнародних стартів 2017 року, обласні Федерації греко-римської боротьби та меценати всієї України, які впродовж багатьох років підтримують цей вид спорту.

Петро Душейко отримав нагороду не лише як президент обласної федерації, а і як меценат, що давно і активно підтримує спрортсменів фінансово та матеріально.

Як розповідає виконавчий директор обласної федерації греко-римської боротьби Анатолій Самоха, Петро Григорович постійно надає фінансову допомогу провідним спортсменам Черкащини у підготовці до чемпіонатів світу і Європи, фінансує відрядження збірної команди області на всі чемпіонати України та Міжнародні турніри.

– Без матеріальної підтримки борцям перемагати сьогодні важко, – говорить далі Анатолій Романович. – Необхідна допомога і на проведення тренувань, на правильне харчування, екіпіровку, виїзди на змагання. Значною мірою завдяки підтримці Петра Григоровича наша збірна команда на чемпіонаті світу України отримала три золотих, срібну та бронзову медалі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100