реклама

реклама

Черговий автомобіль від родини Душейків, засновників агрокорпорації «Дніпро» було нещодавно передано військовим на фронт для виконання спеціальних бойових завдань.

Задля спільної перемоги над ворогом з перших днів повномасштабної війни благодійниками, родиною Душейків на потреби Збройних Сил України і тер оборони було передано не одну тонну різного рівня допомоги, зокрема фінансової, яка значно перевищує тридцять мільйонів гривень.

Авто, ==

Адже головним завданням нині для них, як і для кожного з нас є всебічна допомога українській армії, мужнім захисникам, які щоденно ризикують власним життям стоять та захисті української незалежності.

До передачі двох автомобілів одному із підрозділів Збройних Сил України, які придбано за кошти родини Душейків та директора Придніпровського кластеру компанії «Кернел» Михайла Петрова долучилися і начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова та голова районної ради Борис Євмина. У своїй короткій промові Петро Григорович Душейко сказав, що зараз усі наші думки, прагнення та дії заради мирного майбутнього України. І є речі, які важливші за всі ресурси. Тому, тут, у тилу наш фронт, і ми маємо робити все можливе і неможливе, щоб наші захисники мали все для оборони держави.

Авто ...

- Ця машина - це не тільки оперативність та підсилення позицій бійцям на лінії вогню, а й чиїсь врятовані життя, - зауважив Петро Григорович. - Війна це важка праця і у нас з вами ще багато роботи. І автомобіль на передовій це не менш важлива зброя. Тому бажаю нашим воїнам, щоб ця машина завжди була їм в нагоді, допомагала зберігати їхні життя та наближати Перемогу. Тільки разом ми непереможні.

Про це інформує газета "Родина і світ".

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100