реклама

реклама

За Андрія Карпенка, якому інкримінують привласнення 38,5 мільйонів гривень споживачів тепла, було внесено 300 тисяч гривень застави, із загальної суми в 5,3 млн грн.

Про це в коментарі «Інфоміст» повідомив прокурор по справі Андрій Луговський. За його словами, сума була внесена вчора, в останній день, визначений судом.

Для підтвердження стороною захисту були надіслані відповідні квитанції.

– Зі слів захисників Карпенка повідомлено, що із неділі він знаходиться в реанімації. Сьогодні мають скинути листа, що він не мав можливості внести більшу суму, бо перебуває на лікарняному, – пояснює прокурор. – Якщо не буде поважної причини, то мною буде внесено клопотання про зміну запобіжного заходу, оскільки він не виконав умови ухвали Апеляційного суду. І буде розглядаться можливість зміни запобіжного на тримання під вартою, – додав Луговський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Петрович 27.12.2017 21:15
За 10% від цієї суми йому будь яку довідку намалюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 ХХХ. 27.12.2017 17:32
В реанімації? В реанімації знаходяться пацієнти у яких є порушення так називаємих життєвих функцій, тобто без свідомості, самостійно не дихає, серце зупинилося та деякі другі важкі стани. Якщо цього нема , то пацієнт знаходиться на лікуванні у профільному відділенні, де отримує ту чи іншу терапію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 депутат 27.12.2017 14:33
Та що ж це таке, на всі посади беруть без належної мед комісії, з таким слабим здоров*ям, чуть що і в лікарню. Треба більш вимогливим буть до стану здоров*я призначених на посади, частіше проводити медогляди, та й чиновникам потрібно щадить своє здоров*я, не крадьте так багато, бо від тюрми за такі гроші відкупитись можна, а от здоров*я не купиш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сергей 27.12.2017 12:32
Срочно отправить на лечение в Германию а то еще кони двинет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100