реклама

реклама

Цього року на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями в області відремонтовано шляхом поточного середнього ремонту 55 км доріг державного значення загального користування та 29 км доріг місцевого значення загального користування.

1504079162-998 Про це повідомлять в ОДА з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

За рахунок митних коштів виконано поточний середній ремонт автодоріг загального користування державного та місцевого значення протяжністю 59,3 км.

Для безпечних умов руху дорогами області поновлено 663 км дорожньої горизонтальної розмітки, встановлено та замінено 1502 дорожні знаки, відремонтовано 16,2 км бар’єрного огородження, замінено 10,7 км тросового та бар’єрного огородження.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області вдячна всім небайдужим громадянам, які вболівають за розвиток та відновлення транспортної інфраструктури області. Роботи на автодорогах Черкаського краю продовжуватимуться і у 2018 році.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це – необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини. Ці незручності тимчасові, але безпека на наших автошляхах важливіша!

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ХХХ 28.12.2017 23:25
Пишуть, що ці незручності тимчасові... Скільки живу при незалежності, стільки тимчасових незручностей. При союзі все таки ремонтували, бо Ястреб був. При ньому не побалуєш. А при нинішніх очільниках, можна їх і послати. Дурдім Веселка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100