У Черкасах на вулиці Смілянській трапилася ДТП за участі автомобіля "ЗАЗ" та службової автівки патрульних "Toyota Prius".

Про це інформує "Zmi.ck.ua" з посиланням на речницю патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

"Водій "ЗАЗ", виїжджаючи з двору будинку, не надав поліцейському, який рухався із увімкненими проблисковими маячками синього кольору, переваги в русі. Постраждалих немає. Матеріальні збитки  - незначні, пошкоджено лако-фарбове покриття", - розповіла Зоя Вовк.

За її словами, на місці події наразі ще працюють. Првоохоронці складають протокол про адміністративне правопорушення за статтею 124 КУпАП "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Водій-аматор 31.12.2017 02:18
Поліцейські мають рухатись на службових автомобілях із включеними проблисковими маячками синього кольору виключно у випадках екстренних ситуацій, а не коли заманеться. Протокол потрібно складати на водія-поліцейського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 бувший патрульний 30.12.2017 22:14
нас не вчили їздити й взагалі нічого не вчили. от така тепер проблема!я й звільнився із за цього.От чому називають пластмасові)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Абрек 30.12.2017 13:45
Я чомусь не здивувався..... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100