реклама

реклама

Сумісна координаційна нарада керівництва ГУНП в Черкаській області, Управління патрульної поліції Черкас, Управління превентивної діяльності Черкаської області, службою автодоріг Черкаської області, підрозділами цивільного захисту ДСНС та підрозділами Національної гвардії України відбулася в приміщенні ГУНП в Черкаській області.

PM907image001

Предметом розгляду стало питання налагодження взаємодії між підрозділами Департаменту патрульної поліції, Департаменту превентивної діяльності, підрозділами ГУНП, службами автодоріг області, регіональними органами та підрозділами цивільного захисту ДСНС, та територіальними підрозділами Національної гвардії України, щодо обміну інформації та організації роботи з ліквідації наслідків погіршення погодних умов.

Під час роботи наради були обговорені основні питання взаємодії підрозділів МВС та місцевої влади Черкаської області в разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Черкаської області, що дозволять якнайшвидше ліквідувати їх наслідки та відновити життєзабезпечення у регіоні у випадку погіршення погодних умов.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Думка 31.12.2017 02:07
Підрозділи патрульної поліції, превентивної діяльності та Національної гвардії мають підпорядковуват ись керівнику поліції області. За таких умов не потрібно буде проводити ніяких координаційних нарад щодо налагодження роботи між вказаними службами. Залишиться тільки одне - злагоджено працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100