Напередодні Нового року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 27 питань, повідомляє «Сміла.ua».

2017-12-30-викон

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб повідомив, що наступні засідання будуть проходити в режимі онлайн, щоб люди бачили, що робиться на виконкомах, хто як працює та за що голосує.

Цього ж разу члени виконкому спершу розглянули звернення жительки міста Тетяни Забожко щодо бездіяльності та неналежного надання житлово-комунальних послуг обслуговуючим кооперативом «Сміла» (голова М.Гончаренко) мешканцям будинку по вул. Героїв Небесної сотні № 15. На прохання жительки, буде створено спеціальну комісію, яка зафіксує стан квартири та умови проживання людей, а також сприятиме заявниці у вирішенні її проблеми.

Потім на виконкомі ухвалили 13 рішень, запропонованих службою у справах дітей, щодо встановлення опіки, визначення терміну перебування у Черкаському спеціалізованому Будинку дитини та позбавлення батьківських прав.

На засіданні затверджені заходи виконкому щодо реалізації Концепції розвитку електронної демократії в Україні, розглянуті питання по місцю розташування пересувних тимчасових споруд. Члени виконкому обговорили та прийняли рішення щодо Інвестиційної програми КП «ВодГео».

Перед початком розгляду та жвавого обговорення питання з встановлення тарифу на перевезення пасажирів міськими автобусами загального користування для ФОП Плюти І.О. у розмірі 4,50 грн. за одну поїздку, було зачитано звернення перевізника щодо можливого припинення з 01.01.2018 р. перевезень пільгових категорій населення на маршрутах №№ 4, 9, 18, 37.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100