реклама

реклама

У Черкасах поліцейські ювенальної превенції Черкаського відділу під час рейду по виявленню місць можливої незаконної реалізації населенню піротехнічної продукції та феєрверків, виявили продавця, який не мав ліцензію на право здійснення цього виду діяльності та ще й на додачу свою продукцію продав двом неповнолітнім за що й понесе відповідальність.

PM482image001

Профілактичні заходи проводяться протягом всього періоду Новорічних свят. Їх мета - це застереження громадян щодо купівлі піротехнічної продукції сумнівної якості, та спрямовані на недопущення травмування громадян під час використання піротехнічних засобів. Так, за декілька годин поліцейські виявили точку незаконного продажу піротехніки, продавець якої, попри заборону продажу неповнолітнім небезпечних товарів, продавав свою продукцію двом хлопцям. На недобросовісного продавця був складений адміністративний протокол за статтею 160  (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення та  проведені профілактичні бесіди з неповнолітніми.

Також правоохоронці звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки при поводженні з піротехнікою. Поліція закликає відмовлятися від небезпечних розваг, не використовувати петарди та салюти в стані алкогольного сп’яніння, не давати їх неповнолітнім. Правоохоронці звертають особливу увагу на те, що до всіх піротехнічних товарів повинна бути точна інструкція, якої слід дотримуватися, якщо такої немає – не використовувати їх.

Поліція наголошує, що профілактичні заходи носять систематичний характер і не припинятимуться після закінчення свят.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100