Профілактичну лекцію провели для вихованців обласного межрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації міста Умань.

Інспектор сектору ювенальної превенції майор поліції Сергій Золотніцький провів лекцію з вихованцями обласного межрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації в місті Умань на тему, як захистити себе від фізичного або емоційного насильства з боку однолітків.

PM39image001

Під час зустрічі Сергій Васильович розповів дітям про неприпустимість насильства у шкільному середовищі, як його уникнути та діяти в ситуації, якщо вони стали жертвою або свідком жорстокого поводження однолітків.

«Булінг - це не просто бешкетування та дитячі пустощі, це особлива форма взаємин, яка ґрунтується на дискримінації за певною ознакою, насильстві та агресії, за що винуватець може понести суворе покарання», - зауважив Сергій Золотніцький.

Пам’ятайте, захист є завжди! Якщо над тобою знущаються, звернись до шкільного психолога, вчителя, батьків, національну дитячу гарячу лінію за телефоном ‎‎0-800-500-225 або в поліцію – 102.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100