1402247083_eea0f2d1c442 Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів кореспонденту “Інфоміст” про свої очікування від нового складу виконавчого комітету.

Так, мер розповів, що готовий до скорочення кількісного складу виконкому. Наразі комітет, окрім міського голови та секретаря ради, налічує 6 заступників та 6 делегованих від громадськості.

– Я готовий працювати з двома заступниками, можливо, з трьома. Із такими заробітними платами можна виконувати більше робіт, ніж зараз виконується, – пояснив він.

Зараз в кулуарах повідомляється, що новий склад виконавчого комітету не включатиме в себе представників громадськості. Міський голова заявив, що він проти такого варіанту.

– Я не підтримую виконком без громадськості. Я готовий працювати з громадськістю. Я пропонував два варіанти: перший – начальника управління поліції, другий – Кушнір і Чемирис. Я готовий підтримувати їх. На сьогодні компромісні пропозиції, які озвучуються, не підходять міському голові. Я вважаю, що ці люди не фахові, вони не мають базових знань і досвіду, щоб бути заступниками міського голови, – сказав він.

Бондаренко додав, що проект рішення зі складом виконкому, який він винесе на розгляд сесії, багато кого “приємно здивує”:

– Я внесу свій проект рішення. Я думаю, він тут когось приємно здивує. Хай це будуть люди, які є досвідченими, мають знання і готові працювати для громади. А не прийшли, щоб керувати потоками коштів громади.

Насамкінець міський голова пообіцяв зробити публічне обговорення кандидатур до складу виконкому.

Нагадаємо, сьогодні Черкаська міська рада одноголосно підтримала проект міського голови про розпуск виконавчого комітету. До 16 січня Анатолій Бондаренко зобов’язується внести на розгляд ради новий склад.

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 Савр 11.01.2018 18:10
А хто йому дасть? Радуцький паралізує його в мить! Гура доб'є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 здивун 11.01.2018 14:33
мабуть Савіна запропонує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Сергійович 11.01.2018 14:21
Виконком виконкомом, А коли рада переобере цього к..уна Радуцького?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 федор принципиальный 11.01.2018 14:03
Цитую ДЖЕКО:
Анатолію Васильовичу, Ви вже раз "приємно здивували" зробивши членами виконкому представників "Батьківщини" Гуру і Буданцева.

и сыночка мушиека,который двух слов связать не может-он так и не понял,что от него хотел папаша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #2 ДЖЕКО 11.01.2018 12:22
Анатолію Васильовичу, Ви вже раз "приємно здивували" зробивши членами виконкому представників "Батьківщини" Гуру і Буданцева.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 голос народа. 11.01.2018 11:56
Анатолий,когда же ты наконец-то поймёшь,что не надо никого удивлять,дабы не быть потом посмешищем в глазах громади. Удивляй прежде всего своей конкретной работой на благо и во благо тех, кто тебе доверил этот высокий пост и тогда ты будешь защищён, прежде всего морально, от всей этой радуцкой шалупени. Действуй без оглядки на всех своих оппонентов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100