Фахівці Управління протягом 2017 року розглянули 1504 звернення громадян, з них 29 звернень – колективні.

Найбільш актуальною групою питань, порушених у зверненнях, є питання недотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про працю, зокрема, оплати праці (порушення строків виплати заробітної плати, недотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці) тощо. З цього напрямку до Управління надійшло 1464 звернення, що складає 97,3 % від загальної кількості отриманих звернень.

До Управління письмово звернулися 469 громадян, які отримали ґрунтовні відповіді. Через Державну установу «Урядовий контактний центр» Управління отримало 549 звернень, а через органи влади – 318 звернень. Через інші органи, установи, організації надійшло 168 звернень.

За 2017 рік структурними підрозділами Управління Держпраці у Черкаській області надані відповідні роз’яснення та необхідна інформація на 1304 звернення громадян. За належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян» надіслано 30 звернень. Не підлягало розгляду відповідно до статей 8 і 17 Закону України «Про звернення громадян» 158 звернень. Авторові повернуто 1 звернення відповідно до статей 5 і 7 Закону України «Про звернення громадян».

За 2017 рік до Управління надійшло 14 інформаційних запитів, які розглянуто та надано відповідну інформацію в порядку, визначеному Законом України «Про доступ до публічної інформації».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100