реклама

реклама

Черкаське міське комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ» готове обладнати GPS-трекерами комунальну техніку, яка прибирає сніг. Про це заявив директор підприємства Олексій Мельник.

image.php «Якщо в когось виникають сумніви щодо роботи наших працівників та задіяної техніки – будь ласка, я не проти встановлення таких трекерів. Ми не збираємося приховувати свою роботу від громади. Лише зазначу, що наші працівники під час складних погодних умов, зважаючи на ситуацію, розщищали наше місто навіть понаднормово. За що їм велика вдячність», – цитує Олексія Мельника прес-служба Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що напередодні підприємець Віктор Євпак виступив із пропозицію безкоштовно встановини GPS-трекери на всю комунальну техніку, аби у режимі онлайн можна було слідкувати за ходом очищення Черкас від снігу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Гога 23.01.2018 17:05
Таке обладнання лише дасть змогу відслідкувати маршрут руху транспорту, але не дасть змогу проконтролювати чи в робочому положенні відвал у техніки, чи вона просто переміщується в транспортному положенні, імітуючи діяльність (в транспортному положенні фактична витрата пального набагато менша, а по паперам списання ПММ проводять за роботу механізмів зі снігоочищення).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100