Брудну кампанію проти одного з кандидатів до нового виконкому (за поданням секретаря Черкаської міської ради), депутата Черкаської обласної ради Романа Буданцева розгортають невідомі. Він у свою чергу звертається до правоохоронних органів, щоб з’ясувати, хто це робить і навіщо, пише він у "Фейсбуці" hqdefault

«Я розумію, що комусь не вигідно, що моя кандидатура є у списку кандидатів до нового виконкому. Але шукати на мене компромат, погрожувати підприємцям на ринку, змушуючи їх розповідати про мене всілякі нісенітниці – це занадто і переходить всі межі. Я цього не терпітиму! Очікую, що найближчим часом у певних підконтрольних замовникам ЗМІ з’являться замовні матеріали, у яких мене обливатимуть брудом. Обов’язково з’ясую, хто є замовником. У тому числі за допомогою правоохоронних органів, до яких звернусь із цього приводу. Кожен має нести відповідальність за свої вчинки. Прикро, що люди витрачають свої гроші і час на безгузді справи. Краще б замість цього допомогли військовим», – написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук депутат.

реклама

Коментарі  

 
+11 #15 Стецько 25.01.2018 20:23
Аха ха! Плряжна людина! Важко уявити навіщо він був к заступниках і що там робив. Зато класно видно що нічого не робив, а рохгойдував Бондаренка.
Гура і Буданцев представники організованої злочинності. Позор партії Батьківщина. Хотіли тихцем базар до рук прибрати? А бариги виявилися зовсім ге терпілами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 компетентний 25.01.2018 19:06
Понабігали!коли людина має власну думку, а не як баран йде за стадом, одразу зрадник. Якщо партія зраджує містян, то треба робити це, тільки томущо він у цій партії? Смішно. Займіться ділом замість судити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 maxim Vas 25.01.2018 18:49
Бондаренко думав, що після соціологічного опитування став богом і царьом. І можна людям брехать і з бюджету тирить. Йому стали вже не потрібні люди з команди, які допомогли йому стати міський головою. Тепер він слухає поради Мушієка. Той нарадить, аякже. Батьківщину вже розвалив, тепер на черзі місто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Сліпий 25.01.2018 17:55
Цитую Віталінка:
Романе Петровичу, Використавши логотип "Батьківщини" ви її зраджуєте. Я не розумію, чому до цього часу вас не виключили з партії.

Панночка, ви вже почали прозрівати, аде до одужання Вам ще далеко. Під так званим логотипом "Батьківщина" усі поголовно такі самі, як і пан Буданцев :lol: Це тільки почав проривати гнійник закладений ще Тулубом.
21 травня 2014, 08:05 ПРОЧЕРК Резонанс
Що стосується Бондаренка і його команди, то хочу застерегти (М. Булатецький) черкащан, дивлячись на рекламні борди Бондаренка, там треба дописати: «Голосуй за ТЕМНЕ майбутнє Черкас». Я переконаний, що з цією командою у черкащан може бути тільки темне майбутнє. Як минуле її лідера Анатолія Бондаренка. Хочу, щоб всі знали, що ця команда сформована у свій час Вовою Олійником, підтримувалася з кон᾿юктурних, політичних, корупційних підстав Сергієм Тулубом. Вона є і залишається командою Олійника, Тулуба і зараз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 лікар 25.01.2018 17:55
Та що, не зрозуміло? - продався Радуцькому і Ко з патрахами. Бондаренко вже переконався з ким можна працювати, а з ким ні. Буданцев - не з надійних!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 Петрович 25.01.2018 17:08
Ромчік щось явно попрлуьав. Засвітилася афера по привласненню чергового ринку?
Та попитайте підприємців навколо базару - вар розкажуть про бізнес Буданцева та Гури.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #9 Шевченко 25.01.2018 16:13
Ромі з Гурою на хвост наступили? ВПЕРЕД ІЗ ЗАЯВОЮ ДО Поліції, вірніше із Явкою із повинною!!! Менше дадуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #8 Віталінка 25.01.2018 16:00
Романе Петровичу, депутати обласної ради ПРАЦЮЮТЬ, а не просто створюють видимість роботи. Вашої роботи не видно. Ви заступник міського голови? Та ви не повинні були виходити із міської ради, поки не буде прийнятий бюджет. А ви ховались, тікали. І тепер говорите, що вас оббріхують...Не ганьбіться, будьте ласкаві. Ви пристосуванець у Бондаренка. Використавши логотип "Батьківщини" ви її зраджуєте. Я не розумію, чому до цього часу вас не виключили з партії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #7 Правда 25.01.2018 15:48
Цитую черкащанин:
Рома, не даром кажуть, мині не треба ворогів. коли в мене такі друзья. це про тебе і зраду Толі. Гнать би тебе через увесь город пішки.

На Кіровоград-додому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #6 Марія 25.01.2018 15:38
Хочеться запитати пана Буданцева, ви завжди працюєте з регіоналами колишніми чи тільки у нас на Чигиринщині. Ви плюєте в душі своїм однопартійцям. А тепер після неприйняття бюджету бувши Бондарнком я б вас і близько до себе не підпустила, а не до виконкому. Цікаво, чи знає Бондаренко про вашу співпацю з регіоналами? Чи ви хоч знаєте, що ці люди нагинали і гнобили хто думав інакше, а ви з ними прцюєте. Не ганьбіцться. Ви в Батьківщині чужа людина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100