Секретар міської ради Костянтин Синьогуб розповів смілянам про роботу влади щодо вирішення проблеми з опаленням міста і ситуацією з ТОВ «Сміла Енергоінвест».

Синьогуб Майже щодня він сам та керівники всіх депутатських фракцій міської ради їздять на зустрічі до обласного керівництва та до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, постійно ведуть переговори.

Вчора Костянтин Синьогуб їздив до Києва, де зустрівся із заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуардом Кругляком, якого вважає великим експертом з енергетичних питань. Той постійно радить і консультує, як смілянам поступити із Енергоінвестом і не потрапити у їхню боргову яму.

Едуард Кругляк пообіцяв, що тепло у Смілі більше не відключатимуть. А також порадив добиватися зустрічі з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом через інших депутатів, тому що він не відгукнувся на прохання Сергія Рудика.

Тож Костянтин Синьогуб вчора зустрівся із депутатом ВР Оксаною Білозір, яка також сприятиме зустрічі з Гройсманом, щоб сміляни донесли Прем’єрові свою точку зору. Тому що поки що Володимир Гройсман чує лише ту версію, яку йому доносять із НАК «Нафтогаз» України.

Костянтин Синьогуб сказав, що відстоюватиме таку позицію: сміляни не будуть ще раз платити за борги Енергоінвеста, а влада країни повинна шукати реальних злочинців, які вкрали ті гроші.

Про це інформує сайт smila-ua.com

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Олег 28.01.2018 11:29
Чтобы смеляне донесли...Ну донесли,а что дальше? Как донесли так и опрокинут.гройсману давно уже всё донесли и во всех этих "праведных" грехах он в курсе,поскольку является организатором и вдохновителем всей этой катастрофы,кото рую мы наблюдаем сейчас в Украине,не говоря уже о шоколадном.Так что,как бы сказали в Одессе -билозирь,не смешите мои гланды.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Ченчик 27.01.2018 15:08
Цитую Тясмин:
Підтвердження того, що уряд недоступний для народу.

не просто недоступний, а витає десь у хмарах( медична реформа, реформа ЖКГ, тарифи, субсидії, мінімальна зарплата і т.д.)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Вася 27.01.2018 14:51
Как же повезло смелянам, что Вова в баньке Билозир слушает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Тясмин 27.01.2018 13:55
Підтвердження того, що уряд недоступний для народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100