реклама

реклама

Чорнобаївський районний центр зайнятості спільно з соціальними партнерами провів профорієнтаційний захід  «Ярмарок кар’єри».

На захід були запрошені начальник Чорнобаївського відділення обслуговування громадян Золотоніського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Наталія Грицай та старший лейтенант Чорнобаївського районного військового комісаріату Артем Савченко.

фото

Представник Пенсійного Фонду Наталія Грицай, розповіла про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та презентувала офіційну сторінку Пенсійного Фонду України.

Також вона надала актуальну інформацію щодо змін у пенсійному законодавстві 2018 року та розповіла про труднощі, з якими стикаються громадяни при оформленні пенсії.

Від Артема Савченка учасники семінару дізналися, що на цей час проводиться набір громадян віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до Збройних Сил України. Водночас ознайомилися з вимогами до претендентів, перспективами кар’єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців, а також отримали перелік професій та спеціальностей, що є затребуваними в Збройних Силах України, зокрема посади офіцерського складу.

У своєму виступі, старший лейтенант Чорнобаївського районного військового комісаріату розкрив зміст системи формування резерву в Збройних Силах України та наголосив:«Кожен бажаючий має можливість розпочати свою військову кар’єру, вступивши на службу за контрактом, що гарантує гідну оплату та сприяє посиленню військової обороноздатності країни».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100