реклама

реклама

Уже сьогодні розвиток цифрових технологій змінив уявлення про комунікаційний простір. Поява нових сервісів надає багато можливостей – миттєва комунікація між користувачами незалежно від їхнього географічного місця розташування, якісно нові способи подання інформації та їх доступність.

Фото 2

Про це повідомляють в обласному центрі зайнятості.

Профорієнтаційна робота, що проводиться Черкаською обласною службою зайнятості зазнає суттєвих змін та трансформується через призму врахування сучасних підходів. В першу чергу, це виявляється у новому рівні комунікації при наданні профорієнтаційних послуг. Спектр профорієнтаційної роботи достатньо широкий, значна частка з якого займає робота з найпрогресивнішою верствою населення – шкільною молоддю. Тому саме для учнів розпочато новітній незвичний, а тому цікавий і максимально сприятливий спосіб проведення заходів, через Skype-зв'язок.

Інноваційна форма роботи дасть можливість привернути увагу учнів до важливої тематики щодо професійного самовизначення. У дітей в 14-15 років вибір своєї майбутньої професії викликає багато труднощів, сумнівів, запитань. Для того, щоб зробити його правильно, дітям потрібно отримати якомога більше інформації зручним, доступним та цікавим для них способом.

Стартувала така робота з 7 лютого в Першій міській гімназії міста Черкаси, за сприянням начальника відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості А.В.Баранцової та директора міського центру зайнятості О.М.Щербак, які особисто взяли участь в заході. В свою чергу, спікером по іншу сторону екрану була фахівець з профорієнтації Черкаського міського центру зайнятості Я.В.Ружина, яка в позитивному ключі донесла інформацію про оптимальний вибір майбутньої професії. Цікава форма профорієнтаційного заходу сподобалася учням та  поглибила їх знання з багатьох аспектів професійного самовизначення.

Слід зазначити, що такий формат проведення профорієнтаційних заходів стане гарною традицією у роботі з учнівською молоддю.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100