реклама

реклама

В центрах сімейної медицини постійно проводиться анонімне вивчення «задоволеності населення медичним обслуговуванням».

Стадник Пряма мова Про це у «Фейсбуці» повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Олег Стадник.

В опитуванні взяли участь 2266 пацієнтів, аналізу підлягали основні питання: ставлення медичного персоналу, задоволеність результатами надання медичної допомоги, надання лікарями рекомендацій, санітарно-гігієнічні та матеріально-технічні умови та побажання щодо покращення меддопомоги.

Із 2266 опитаних незадоволених медичним обслуговуванням виявилося 203, (9,0% від загальної кількості). В основному пацієнти незадоволені довгими чергами в реєстратуру, недостатнім часом прийому сімейного лікаря, недостатньою кількістю пільгових медикаментів.

Позитивну першість в опитуванні тримає Перший міський центр сімейної медицини – із 350 опитаних пацієнтів скарг невдоволених медичною допомогою не було.

У Другому центрі опитано 417 осіб, невдоволених 15.

У Третьому центрі опитано 588, незадоволених 58 – майже 10%.

У Четвертому центрі – 363, невдоволених – 3.

У П’ятому центрі опитано 548, невдоволених – 42.

«Всі проблемні питання по кожній поліклініці та пропозиції пацієнтів будуть доведені адміністрації закладів та взяті на контроль для усунення», – пообіцяв Олег Стадник.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100