реклама

реклама

Об’єднаним територіальним громадам і районам Черкащини слід забезпечити співфінансування заходів обласної програми розвитку кооперативного руху. Проект такої програми в області буде розроблено і передано на розгляд обласної ради.

Безымянный

Про це заявив під час сьогоднішньої координаційної наради в облдержадміністрації голова ОДА Юрій Ткаченко.

В обласному бюджеті передбачено кошти на співфінансування програми розвитку кооперативного руху. В Державному бюджеті також передбачено фінансування кооперації в кролівництві і молочарстві.

– Ми повинні чітко вибудувати план наших дій і допомогти у створенні таких кооперативів, – наголосив Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, відповідно до домовленостей у рамках асоціації з ЄС українські підприємства мають обмежити закупівлю молока та м’яса у населення. Щоб забезпечити необхідну якість молока і м’яса, селяни можуть об’єднуватися у кооперативи й закупляти необхідне тваринницьке обладнання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Экс.предприниматель 20.02.2018 10:15
Вот я удивляюсь это истота или совсем кончена или ещё есть надежда. Ещё раз повторю,что заниматься бизнесом в вашей клептократичной стране ,где царит правовой беспредел,где податкова сожрёт тебя.как только увидит хоть,что-то .что похоже на успех и последнее при такой податковой системе, работать по белому-это работать впустую. так что ткаченко ПНХ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 владимир 19.02.2018 15:24
То нехай ваші новостворені
отг і покажуть приклад ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100