реклама

реклама

Сьогодні, 19 лютого, під час ранкової наради в міській раді Черкас про роботу відзвітував директор КП «Черкаські ринки» Тарас Кібало. Він розповів про нинішній стан справ на підприємстві та поділився ідеями стосовно його розвитку.

image.php Про це повідомляє прес-служба міськради.

Серед планів керівника – продовжити облаштування ярмарків, взятися за реконструкцію ринків, посилити дисципліну за сплату, а ще – організовувати різні міські фестиваль (як-то: шоколаду та кави, меду та яблук, ресторанів та вуличної їжі).

Водночас, він висловив ідею про зміну назви цього комунального підприємства на – «Агенцію розвитку Черкас». Мовляв, це дозволить впровадити їм нові напрямки роботи.

– Ми б могли втілювати різноманітні програми розвитку, наприклад, «Електронне місто», «Безпечне місто», «Енергоефективне місто», «Бізнес інкубатор», – говорить Тарас Кібало. – Міський інформаційний обчислювальний центр («Е-місто») дозволив би створити єдину систему управління підприємствами й структурними підрозділами виконавчої влади, єдину систему нормативно-супровідної інформації, електронний документообіг.

реклама

Коментарі  

 
+8 #7 Михайло 19.02.2018 19:33
Передайте мiсту площу перед критим ринком поки ще спокiй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 блазень 19.02.2018 18:35
бармен, продавець шампунів...мабуть далі буде- Черкаси - справжня кузня таких кадрів..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Надія. 19.02.2018 18:28
Тепер зрозуміло чому Залізяка набирає таких дебілів. На їх фоні він виглядає розумним?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 кадри 19.02.2018 17:22
Бред сивої кобили. За базар відповідай,інку батор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Кранты городу 19.02.2018 16:54
Ми б могли втілювати різноманітні програми розвитку, наприклад, «Електронне місто», «Безпечне місто», «Енергоефективн е місто», «Бізнес інкубатор», – говорить Тарас Кібало. – Міський інформаційний обчислювальний центр («Е-місто») дозволив би
--------
Интересно что он курит? Или его еще в "Гараже" за барной стойкой так тыкрунуло? Парень, пройдись по рынку, вонь, грязь по-колено, доисторические металлические будки, а он «Бізнес інкубатор». Хотя одна мысль вполне материальная - посилити дисципліну за сплату.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Анти 19.02.2018 14:58
Чувак нахватавсь ідей з інтернету, тільки зовсім не розуміє що його підприєимство створено для іншого!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 ДЖЕКО 19.02.2018 14:51
Якщо керівник далекий від функцій діючої організації, то, як правило, намагається "втілювати різноманітні програми розвитку". Взагалі, нові кадри - повний аут, як не Кібало то Косяк. З ринками, МАФами і було погано, стало ще набагато гірше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100