Цьогоріч у Черкасах планують відкрити новий сквер біля Центру дитячої та юнацької творчості. Нині там вже почали роботи із мощення території.

168731267_174095241203279_1211355172292929384_n-710x434

Про це у коментарі виданню «Вичерпно» повідомив керівник КП «Черкаські ринки» Тарас Кібало.

За його інформацією, на території зони відпочинку укладуть тротуарну плитку, озеленять клумби біля скверу, встановлять ліхтарі, які працюватимуть від сонячної енергії, та лавки, де можна буде зарядити свої гаджети. Також у сквері поставлять контейнери для сортування сміття. На ці потреби в Програмі соціально-економічного передбачили 2 мільйони гривень.

«Цьогоріч ми плануємо висадити близько десяти ясенів, зробити дві клумби, посадити туї і зробити дві зелені зони без тротуарної плитки. У наступному році ми додамо ще декілька «родзинок», які стануть окрасою цього скверу», — зазначив Тарас Кібало.

Кошти на реконструкцію цієї території виділили ще у 2020 році, та через коронавірусну пандемію кошти із КП «Черкаські ринки» зняли. Тендер щодо облаштування території оголосили на початку цього року.

«Зараз там вже проводять роботи із реконструкції. Спочатку планували завершити до 15 квітня, але нині виникли деякі проблеми із ліхтарями та озелененням. Я думаю, до липня цього року ми точно закінчимо облаштування нової зони відпочинку в Черкасах», — анонсував Кібало.

Попередньо, сквер матиме назву «Квітковий».

Нагадаємо, раніше на його місці був книжковий павільйон. Його демонтували згідно з рішенням виконавчого комітету міськради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Леон 03.04.2021 08:23
За 2 млн. можна відреставрувати Центр.Та там Забєлін,а значить тендер не отримають свої.
От і лякатиме містян обдертим виглядом!
А гроші зариємо своїми людьми!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100