Черкаський та Смілянський лісгоспи увійшли до 50-ти кращих лісогосподарських підприємств України за підсумками Національного бізнес-рейтингу.

У категорії «Лісівництво та лісозаготівлі» ДП «Черкаське лісове господарство» з-поміж 300 підприємств держави посіло 33 місце, а ДП «Смілянське лісове господарство» – 46.

Ці підприємства нагородять «Національними сертифікатами», а директори Черкаського та Смілянського лісгоспів Андрій Пустовіт та Юрій Сегеда будуть представлені до нагородження статус-нагородою «Професіонал галузі», повідомляє прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Національний бізнес-рейтинг формується на основі офіційних даних Державних органів статистики України. Ключовими критеріями, за якими проводиться ранжирування підприємств, є такі показники: обсяг реалізованої продукції, чистий прибуток, заробітна плата та продуктивність праці.

Місця за кожним із критеріїв сумуються і, таким чином, визначається загальний бал підприємств серед конкурентів.

Національний бізнес-рейтинг в Україні проводять уже 6 рік поспіль. Ця програма визначає лідерів у 500 основних видах економічної діяльності, відзначаючи тих, хто сприяє зростанню економіки й створенню добробуту та соціального захисту людей. У відборі беруть участь понад 300 тис. підприємств усіх форм власності.

Як зазначають організатори проекту, рейтинг покликаний стимулювати підприємців, які дбають не лише про прибутковість власного бізнесу, але й роблять великий внесок у майбутнє держави через наповнення бюджету, соціальні програми та відрахування до Пенсійного фонду, дбають про своїх співробітників, створюють нові робочі місця, розвивають технології, формують новий тип економіки.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100