реклама

реклама

70 років – поважний вік для будь-якого навчального закладу. Є що згадати, над чим задуматися та, найголовніше, є чим пишатися. За сім десятиліть Золотоніська технічна школа «Укрзалізниці» підготувала понад 53 тисячі кваліфікованих робітників.

Як повідомляє тижневик “Златокрай”, 23 лютого сюди на урочистості завітало чимало гостей. Серед них – міський голова Віталій Войцехівський та його заступник Світлана Суддя, представники ПАТ «Укрзалізниця». Посадовці нагородили ювілярів грамотами, подяками та вручили подарунки. Тепло вітали іменинники чарівних дівчат аматорського колективу «Лебідка».

tehnichna-shkola-Ukrazalizny-tsi-02

Як відомо, з 1-го грудня 2015 року у зв’язку з реорганізацією підприємств залізничного транспорту на базі навчального закладу розпочала свою діяльність філія «Центр професійного розвитку персоналу» ПАТ «Українська залізниця». Її колектив продовжує традиції попередників. З 2012 року кермо управління навчальним закладом довірили Анатолію Товмашу. Наразі філія відома не лише в Україні, а й далеко за її межами. В першу чергу своїми випускниками. За час існування закладу, з його стін вийшли 1852 конкурентоспроможних на ринку праці робітники. До переліку професій, які готував і готує заклад, додано перепідготовку та підвищення кваліфікації операторів колійних вимірювань.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100