реклама

реклама

Шість гравців дублю «Черкаських Мавп-96» потрапили до складу збірної України з баскетболу «U-16» і їдуть на міжнародний баскетбольний турнір до Туреччини.

Вадим Голик, Святослав Михайлюк, Максим Мірошніченко, Олександр Кобець, Микита Руслов та Микита Воєвода гратимуть у традиційному міжнародному турнірі «Turk Telecom Cup», який триватиме із 28 січня по 5 лютого. 

За звання кращих українські баскетболісти змагатимуться з 11 командами з інших країн: Польщі, Латвії, Сербії, Словенії, Туреччини, Єгипту, Франції, Росії, Болгарії, Чорногорії та Німеччини. 

– Уже не вперше збірна України бере участь у цих міжнародних змаганнях. Це дуже цікавий турнір, де зібрані майже всі лідери майбутнього кадетського чемпіонату Європи. Тому хочемо спробувати свої сили, – говорить тренер збірної України та дублю «Черкаських Мавп-96» Максим Міхельсон.

Турнір дасть змогу гравцям української збірної краще побачити гру своїх майбутніх суперників групового турніру Чемпіонату Європи – команд Росії та Латвії. Особливий інтерес у хлопців викликає також збірна господарів турніру, яка на сьогодні є однією з кращих. Можливість обіграти турків в українців буде за умови виходу нашої збірної з групи, повідомляє «Черкаський спорт».

Українські спортсмени змагатимуться за таким графіком:

28 січня – Франція – Україна,

29 січня – Німеччина – Україна,

30 січня – Росія – Україна,

31 січня – Болгарія – Україна,

1 лютого – Чорногорія – Україна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100