реклама

реклама

Секретар міської ради Сміли Костянтин Синьогуб розказав, що робить влада для ремонту доріг у місті. Він провів кілька зустрічей із головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком щодо ремонту доріг. Голова Черкаської ОДА пообіцяв допомогу з області для ремонту автошляхів державного значення.

913535 Про це повідомляє «Сміла.UA».

Смілянська міська влада подала вже два звернення до облавтодору з проханням забрати на баланс державні дороги. Але ті відмовились, бо вони обслуговують лише автомагістралі. Ще Костянтин Синьогуб розповів, що спілкувався про ремонт доріг у Смілі із посадовцями у Києві, із народними депутатами. Вони пообіцяли виділити гроші на Черкаську область, із області треба вибити ці кошти для нашого міста.

Також секретар міської ради розповів, що на під’їздах до Сміли встановлюватимуть ваги для фур. Одне із запропонованих місць – територія при виїзді з Кам’янки. Там зроблять площадку 5 на 30 метрів – автостоянку, куди заганятимуть перевантажені фури. Або пустять вантажівки в об’їзд через Костянтинівку. Тоді Сміла буде розвантажена і не так псуватимуться наші дороги.

До розв’язання проблеми ремонту доріг активно підключилась міська громадськість, активісти, ГО «Авто Євро Сила». Автомайданівці пообіцяли, що привезуть у Смілу спеціалістів, які ремонтують дороги за новими технологіями з економією до 30%. Вони обстежать місто і складуть проектно-кошторисну документацію.

Нагадаємо, Юрій Ткаченко не раз говорив, що дорога через Смілу – напевне, «найгірша в області», що до смілянських доріг «найбільше нарікань». Депутати обласної ради вимагають від голови ОДА «втрутитися в ситуацію з дорогами у Смілі».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Платник податків 08.03.2018 18:09
Автодорога, яка проходить через місто Сміла є сором для всієї Черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100