Задля активізації співпраці з роботодавцями за ініціативи Черкаського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч з підприємствами: ТОВ "МГК-Черкаси" (підприємство займається виробництвом будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій) та ТОВ "Металогальва" (підприємство займається литтям легких кольорових металів). Адже одним із першочергових завдань служби зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб.

 

фото

На заході були присутні заступник директора Черкаського ОЦЗ Марина Сорокіна, начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Черкаського ОЦЗ Лариса Мірошник, начальник відділу організації профнавчання Черкаського ОЦЗ Віктор Стрілець та  працівники підприємства.

Представники роботодавців зазначили, що підприємства постійно оновлюють виробництво та впроваджують нову техніку і прогресивні технологічні процеси для обслуговування яких потребують працівників за посадами: «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «фрезерувальник», «токар», «оператор верстатів з програмним керуванням», «електрогазозварник», «свердлувальник», «слюсар із складання металевих конструкцій», «електрозварник ручного зварювання» та інші.

Заступник директора Черкаського ОЦЗ Марина Сорокіна зі свого боку зазначила, що співпрацювати з підприємствами, організаціями та установами, підтримка їх інтересів та вирішення питань укомплектування підприємств кадрами є головною метою. Також, серед пріоритетних напрямків соціальних послуг, які надає служба зайнятості – організація професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, зокрема на замовлення роботодавців на, що було досягнуто ряд домовленостей. Через професійне навчання безробітних центр зайнятості задовольняє потребу роботодавців у кваліфікованій робочій силі, вирішує проблему довготривалого безробіття.

По закінченню зустрічі, яка пройшла в теплій та дружній атмосфері були окреслені майбутні шляхи співпраці.

Відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100