Секретар міськради Сміли Костянтин Синьогуб вважає, що у місті треба активно розвивати туризм, а також вивчати і популяризувати історію. Тому що є багато історичних та краєзнавчих родзинок, якими сміляни можуть пишатися та які можуть привабити до міста гостей.

45548784 Про це інформує «Сміла.UA».

Однією із смілянських особливостей є наявність підземних ходів. Секретар міської ради залучає істориків і краєзнавців, щоб зробити розвідку, знайти ці ходи та перетворити їх на цікавий об’єкт для смілян і туристів.

– Вже є фотографії, які засвідчують, що ці підземні ходи у хорошому стані, – похвалився Костянтин Синьогуб на громадській раді, – треба їх знайти і реставрувати.

Фото: Смеляночка

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Водій 12.03.2018 11:15
Краще б той ..........................казковий про дороги думав, а то нача Аліска в країні чудес, нори 6лять шукає
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 007 12.03.2018 09:57
Оце Синьогуб дає. Правильно, якщо немає мізків в місті дорогу зробити і щоб у людей батареї були теплі, то потрібно підземні ходи рити і землянки будувати. Де ж мітинги Нацкорпусу, свободи, актиістів різного пошиву? Чи вони не бачать, що притягли до влади бездарів? Хоча це іще раз вчергове доказує, що все, що не роблять вказані організації, проводиться за проплачені цими ж бездарями гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Петрович 12.03.2018 09:52
Що правда то правда. Але "плюс" ставити немає за що, а "мінус" рука не підіймається...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 смілянин 12.03.2018 05:30
Сміла дійсно є привабливим туристичним містечком, в усих напрямках починаючи з доріг, льодникового періоду (тарифи, тепло), знищені РПЗ, СЕМЗ, машзавод, сахзавод, молокозавод, пивзавод, хлібзавод, лимонка, можна довго продовжувати перелік. Таке туристичне містечко має бути привабливим не тільки для влади, а й для прокуратури, СБУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100