реклама

реклама

Участь Уманського національного університету садівництва у міжнародних проектах передбачає академічну активність у різних сферах і формах, що стосуються профільної діяльності навчального закладу. Однією з них є проведення відкритих лекцій провідними фахівцями з зарубіжних країн.

DSC_2087

Про це інформує прес-центр Уманського НУС.

«Інноваційні шляхи вирішення проблем АПК» – саме таку назву мала лекція, яку для студентів і викладачів Уманського НУС прочитав державний референт з механізації і технології Міністерства сільського господарства Ізраїлю Борис Бордман.

Захід проводився у невимушеній атмосфері, а основним завданням лектора було донесення до аудиторії інформації про створення та розвиток сільського господарства в Ізраїлі.

Під час лекції доповідачем було охарактеризовано умови провадження інтенсивного виробництва у всіх галузях сільського господарства, а по завершенню доповіді лектор відповів на питання, що лунали з аудиторії.

DSC_2098

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Хороший приклад 20.03.2018 10:57
У ізраїльтян є чому повчитися - посеред пустелі зуміли зробити поливні поля й сади і забезпечити себе їжею. Це - не рашка, яка живе тільки на дармовій нафті)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100